The Utopia Stables 
& Utopia Bully's


Alvorens wij met onze teefjes fokken moeten deze aan een aantal eisen voldoen. Er wordt als eerste gekeken naar karakter, een geschikte hond is als eerste een lieve, betrouwbare (gezins)hond. Daarnaast moet de bouw correct zijn, rechte poten en rug, vrij van knikstaart, vrij van over of onderbeet, 2 goede ogen en oren. Daarna worden zij volledig getest op heupen en poten middels een X-Ray. Ook de reuen die wij uitkiezen voor onze teefjes zijn volledig gezond en getest. Alle testen zijn in te zien.

Wij houden onze honden in huis en dat is tijdens het uitzoeken van een reu ook een vereiste. Wij streven naar een mooie forse gespierde Bully of Stafford die 100% correct gebouwd is. Maar ook het karakter is voor ons erg belangrijk, we willen een fijne rustige meegaande huishond fokken. 

Onze eigen honden zijn veel gewend, we hebben op onze boerderij paarden, pony's, schapen en katten. Daarnaast zijn ze gek op ons dochtertje van 4 jaar. Voor ons vertegenwoordigen ze het ras precies zoals waar ze voor bedoeld zijn, een stoere, waakse maar ontzettend lieve betrouwbare familiehond!

Onze pups worden verkocht met stamboom, paspoort, zullen volledig op orde zijn met entingen en otwormingen. En uiteraard zit er een leuke puppy goodiebag bij!

In het keuzemenu bij verwachte nestjes kun je de gemaakte combinaties vinden voor de toekomst.

Mocht je vragen hebben of eens kennis willen maken met onze honden ben je natuurlijk van harte welkom op onze gezellige boerderij waar de koffie klaar staat!