The Utopia Stables 
& Utopia Bully's

“Utopia is een Droomland. Een land van niets tot iets. Utopia is de schets van een ideale samenleving. Alles mag er gerealiseerd worden tot werkelijkheid”. Utopia, waar kleine paardjes, groots zijn.

Welkom op onze website! 

Wij fokken kleinschalig met Amerikaanse miniatuur paardjes die NMPRS, AMHA & AMHR geregistreerd zijn. Ons doel is om met bouw, karakter, beweging en een mooi kleurtje, hét ultieme droompaardje fokken. Wij hebben een kleine kudde miniatuurpaardjes bestaande uit onze merries en eigen dekhengsten.

Onze paardjes worden met de grootste zorg gehouden en onderhouden. Vanaf geboorte af aan worden zij meteen gesocialiseerd en opgevoed.

Bij het aankopen van een veulentje of het uitkiezen van een dekking van een van onze hengsten kunt u het volgende verwachten:

  • Gesocialiseerde en goed opgevoede paardjes
  • Geënt, ontwormd en netjes bekapt
  • Op kleur getest (LWO)
  • Onze ouder dieren zijn allemaal op dwerg gen getest en dwerg gen vrij
  • Stamboek papieren op orde, daarnaast bieden wij uitgebreide hulp bij het in orde maken van de papieren in Amerika 

Naast onze passie voor paarden hebben wij ook een grote passie voor honden en dan met name de powerbreed rassen. Wij hebben de wens om af en toe hobby matig een nestje met onze American Bully XL & Engelse Staffords te fokken. Onze ouderdieren worden allemaal getest op erfelijke aandoeningen (HD ED) voor wij ermee fokken. Onze pups worden in huiselijke kring geboren en gesocialiseerd. 

Ook kunt u bij ons terecht voor paardenvoer en hondenvoer. Wij zijn verkooppunt van Horse Care Vaesen en verkopen hoog segment paardenvoer en supplementen van onder andere Dodson & Horrell, St. Hippolyt, Brandon & Agrobs. Voor het hondenvoer, kattenvoer en snacks kunt u een kijkje nemen op; www.utopiasdogdeluxe.com

Wij zijn gevestigd in Zegge, Noord-Brabant. Heb je vragen, interesse of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze paardjes of honden? Aarzel dan niet en kom gezellig kijken op onze mooie & gezellige boerderij, de koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

David en Sharon